• Українська
  • Русский
sevenspikes.themes.common.closemenu
Кошик (0)
Ваш кошик порожній.
Каталог товарів
    (067) 670 29 02
    • (044) 331 24 66
    • (093) 141 12 20
    • (050) 300 42 05
    sevenspikes.themes.common.filters
    sevenspikes.themes.pavilion.header.preferences
    Пошук

    Як обрати каструлю для індукції

    Можемо впевнено заявити, що перша хвиля, справжній ажіотаж навколо індукційний плит і варильних поверхонь вже минув. Покупка такої плити виправдовує себе сповна, адже вона менш енергозатратна в порівнянні з плитами Hi-light. І насправді, особливого посуду вона не потребує, тому якщо ви плануєте оновити кухонне приладдя або недавно купили плиту, ми допоможемо визначитись, адже український ринок не пасе задніх і завжди готовий запропонувати цікаві варіанти каструль.

    Виробники наголошують, що посуд має бути якісним з товстим рівним дном, з потрібного матеріалу, про це розповімо далі, діаметр посуду не повинен перевищувати діаметр комфорки (мінімальний допустимий діаметр потрібно додатково уточнювати).

    Посуд для індукційних плит виробляється з металу, який має здатність працювати як магніт. Посуд з міді, кераміки або скла, фарфору та алюмінію, на жаль, не підходить, тому далі ми розповімо про інші нюанси, на які потрібно зважати під час вибору посуду для індукційних плит.

    Щоб перевірити, чи підходить для індукції весь наявний вдома посуд, достатньо піднести до дна каструлі магніт. Якщо вирішили купити новий посуд, то в описі товару або на упаковці перевірте спеціальну відмітку про сумісність.

    Залежно від ваших вподобань у приготуванні страв з нашими порадами ви обов’язково оберете надійний посуд. На індукційних плитах можна використовувати без обмежень посуд з вуглецевої сталі (неіржавка) та чавуну, без покриття або з емальованим покриттям. Посуд з алюмінію варто брати тільки тришаровий (вуглецева сталь-алюміній-вуглецева сталь).

    Емальовані каструлі для індукції

    Якщо потрібно нагріти воду, приготувати першу страву або напій - професіонали радять використовувати посуд з емальованим покриттям. Такий посуд не вдарить по вашій кишені, він доступний і надійний. Перевага таких каструль в тому, що покриття утворює стіну між продуктами і металом. Тим самим ви будете впевнені, що в їжу не проникли хімічні сполуки. Емальована каструля легко чиститься, проста у догляді і не вбирає аромати страв.

    Каструлі з неіржавної сталі та тришарового алюмінію

    Ідеальні для тушкування м’яса та овочів. Вони рівномірно прогріваються по корпусу, повільно холонуть і мають хороші теплопровідні властивості та стійкі до корозії. Ці параметри стосуються тільки якісних каструль, з товстим багатошаровим дном.

    Чавун також можна використовувати, але врахуйте, у нього не найкращі теплорозподільні властивості.

    Залиште ваш коментар